fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

Wat je moet weten voordat je inschrijft

Wat moet ik weten voordat ik inschrijf?

Voordat je inschrijft voor ColSensation 2022 is het goed dat je op de hoogte bent van de werking van de nieuwe inschrijfmodule, de tarieven voor deelname, reis en verblijf en het minimum donatiebedrag.

3 belevingen, 3 tarieven
Je kunt ColSensation op 3 manieren beleven. Als deelnemer, als vrijwilliger of als supporter. In de inschrijfmodule kies je op welke manier je ColSensation wilt beleven. Hierbij zie je gelijk wat het inschrijfgeld bedraagt en wat je hiervoor terugkrijgt. Nieuw dit jaar is dat supporters inschrijfgeld gaan betalen. Zij maken immers tijdens de Col-week gebruik van de verschillende faciliteiten op het park en tijdens de actiedag. Inbegrepen voor hun is een ColSensation-vrijetijdsshirt, zodat ook supporters geheel in stijl op de berg kunnen aanmoedigen!

De 3 belevingen zien er als volgt uit:

Overige keuzes deelnemers
Naast de keuze op welke manier je ColSensation wilt beleven, maak je als deelnemer in de inschrijfmodule keuzes voor bijvoorbeeld het type deelnemersshirt, eventueel extra shirt, gebruik busvervoer en verblijf & diner.

Overige keuzes vrijwilligers
Als vrijwilliger geef je aan welke vrijwilligerstaken je voorkeur hebben en op welke dagen je inzetbaar bent. Als vrijwilliger ben je altijd inzetbaar op de actiedag van ColSensation. Daarnaast maak je keuzes voor o.a. gebruik busvervoer en verblijf & diner.

Overige keuzes supporters
Als supporter maak je o.a. keuzes voor gebruik busvervoer en verblijf & diner. De BBQ op de slotavond zit bij je inschrijfgeld inbegrepen. Goed om te weten: wil je als supporter gebruikmaken van de accommodatie via de organisatie, dan moet je ook ingeschreven staan via de organisatie. Alleen dan kunnen we je indelen bij deelnemers en vrijwilligers die ook via de organisatie hun accommodatie regelen.

De tarieven van de overige keuzes vind je hier!

Aanvullende informatie
Naast bovenstaande keuzes vragen we je om je contactgegevens, wie we kunnen bereiken in geval van nood en wat (beknopte) medische gegevens. Houd hiervoor bij de inschrijving je zorgpas bij de hand.

Aanmaken account
Voor het afronden van de inschrijving vragen we je een account aan te maken. Het is belangrijk dat je deze gegevens goed onthoudt. Je account is namelijk je basis voor toegang tot je persoonlijke profiel. Hier kan je eventueel je keuzes op een later moment nog wijzigen. Via je persoonlijke pagina kunnen donateurs hun donatie doen en je kunt hier tzt regelmatig updates plaatsen over je voortgang en eventuele deelnemersacties.
Omdat elke persoon een eigen account heeft, kan je een e-mailadres ook maar eenmalig gebruiken. Het is dus niet mogelijk meerdere personen met 1 e-mailadres in te schrijven.

Inschrijfgeld gelijk betalen
Na het doorlopen van de inschrijfmodule en het aanmaken van een account moet je gelijk je inschrijfgeld betalen. Pas na betaling van het inschrijfgeld is je inschrijving definitief. Je wordt doorverwezen naar een betaalpagina waar je je inschrijfgeld via i-deal of bancontact kan voldoen. Na betaling ontvang je een bevestiging van je inschrijving.
De overige kosten voor eventueel extra shirts, reis, verblijf & diners betaal je op een later moment in het jaar.

 

Donatiebedrag per deelnemer

Wij vragen elke deelnemer aan ColSensation om zich maximaal in te spannen om zoveel mogelijk donatiegelden in te zamelen. Dit jaar verwachten we van elke deelnemer dat hij/zij een minimaal donatiebedrag van 750 euro bij elkaar brengt vòòr aanvang van het evenement. Dit is een hoger bedrag dan voorgaande jaren. Uit ervaring weten we dat het een haalbaar bedrag is. De gemiddelde donatieopbrengst per deelnemer was afgelopen jaren meer dan 1000 euro. De donatiegelden worden door Stichting Team Doelbewust 1 op 1 doorgestort naar onderzoeken voor het verbeteren van behandelmethoden van kanker en regionale kankergerelateerde doelen.

 

En dan nog even dit…

Het belooft dit jaar een bijzonder jaar te worden. Alweer de 10 editie van ColSensation. We weten dat de interesse groot is! Het evenement zal dit jaar, ondanks de 10e editie, echter niet “groter” zijn. Er kunnen dus niet (veel) meer deelnemers, vrijwilligers en supporters mee dan voorgaande jaren. Dit heeft alles te maken met de beschikbare capaciteit op het park, van de Col-tent, maar ook wat veilig en verantwoord is op de berg. We willen het evenement graag organiseren zoals we dat de afgelopen jaren gedaan hebben, met dezelfde (misschien zelf nog wel betere) sfeer en beleving.

Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Deel dit artikel