Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
15 September 2023

Sponsor

Dit zijn de bedrijven die het mogelijk maken ColSensation tot een succes laten worden. Met de sponsorgelden van ColSensation worden alle organisatiekosten gedekt waardoor all donaties één op één afgestort kunnen worden naar de gekozen goede doelen van ColSensation.

Door producten of diensten af te nemen bij onze sponsoren steun je deze ondernemers en daarmee ColSensation.

Hoofdsponsor

Optiek van Wely is al jaren de trouwe hoofdsponsor van ColSensation. Namens alle goede doelen, deelnemers, vrijwilligers en de organisatie willen we daar Optiek van Wely enorm voor bedanken!

Evenementsponsoren

Onze evenement sponsoren dragen ColSensation een warm hart toe en zijn nauw betrokken bij het evenement. Wij vinden het fantastisch dat wij deze steun mogen ontvangen en zijn de bedrijven daarvoor ontzettend dankbaar.

Bedrijfssupporters

Onze bedrijfssupporter stellen geheel belangeloos materialen, eten en/of capaciteit beschikbaar  en dragen daarmee in belangrijke mate bij aan het succes van ColSensation, zowel in de voorbereiding als op de actiedag zelf. Mede dankzij hun staan wij SAMEN STERK TEGEN KANKER!

Vrienden van de Col

Deze bedrijven voelen zich erg verbonden met ColSensation en leveren belangeloos een financiële bijdrage aan het evenement. Daar zijn we ze natuurlijk enorm dankbaar voor!

Mediapartner

De ondersteuning van mediapartners is belangrijk voor Colsensation. Met deze steun kunnen wij de aandacht voor onze doelstellingen, het evenement, de activiteiten en resultaten onder de aandacht brengen van een groter publiek.

Ook sponsor worden?