Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
16 September 2022

Veelgestelde vragen

Inschrijving

Is het nog mogelijk in te schrijven?

Nee, op dit moment is het maximum aantal deelnemers bereikt en is inschrijven helaas niet meer mogelijk.

Ik kan helaas niet meer meedoen, maar heb me wel ingeschreven. Kan ik me uitschrijven?

Je kan je uitschrijven via dit uitschrijfformulier. Let er wel op dat dit financiele consequenties kan hebben conform het reglement.

Stel ik kan niet meer meedoen, kan ik dan mijn inschrijving overdragen aan iemand anders?

Nee, het is niet mogelijk je inschrijving over te dragen. De organisatie hanteert een wachtlijst, welke wordt aangesproken, zodra hiervoor ruimte beschikbaar is.

Ik wil graag de Cinglé fietsen. Kan ik dat via de organisatie aanvragen?

Je kunt op de actiedag de Cinglé fietsen. Echter faciliteert de organisatie niet in het bijbehorende stempelboekje en fietsbordje. Wil je een officiële Cinglé fietsen, schrijf je dan in via Club des Cingles du Mont Ventoux.

Ik wil mijn inschrijving aanpassen. Hoe en tot wanneer kan ik dat?

Je kunt je inschrijving en gemaakte keuzes zelf wijzigen op je persoonlijke pagina. Om de organisatie goed te kunnen regelen hanteren we wel een ‘freeze’-moment. Wanneer deze ingaat kun je lezen op onze jaarkalender

Verblijf

Kan ik een voorkeur opgeven ten aanzien van de huisjes indeling?

Jazeker, je kan in je persoonlijke pagina bij faciliteiten aangeven wat je voorkeur is. We nemen je voorkeur mee in de indeling van de kamers, huisjes en groepen huisjes. Omwille van de beperkte huisvesting heeft de organisatie de eindregie ten aanzien van de indeling.

Kan je ook eerder al verblijven of langer blijven op de accommodatie?

Jazeker, je kan in je persoonlijke pagina bij faciliteiten aangeven wat je wensen zijn. Deze nemen we mee naar de accommodatie. De kosten voor de extra verblijfdagen moeten wel zelf afgerekend worden bij de receptie op de dag van aankomst. Je bent uiteraard ook vrij om zelfstandig een huisje te huren op de accommodatie.

Is er een supermarkt in de buurt van de accommodatie?

Ja, er is een grote Carrefour supermarkt op ongeveer twee kilometer van de accommodatie aanwezig

Actiedag

Hoe laat rijden de bussen van de accommodatie naar het startpunt en hoe weet ik in welke bus ik zit?

Op zowel de woensdag als de donderdag liggen er buslijsten bij de informatiebalie. Op geplande momenten is het mogelijk om je voorkeur of wijzigingen door te geven.

Mag ik op eigen gelegenheid naar het startpunt van de berg?

Ja, dat mag zeker. Let er wel op dat als je met een auto gaat er vanuit de gemeente Bédoin en de organisatie richtlijnen worden meegegeven. Parkeer de auto op de daarvoor bestemde plaats en ben, zeker in de ochtendgloren, stil voor de omwonenden.

Mogen supporters met je de berg op meerijden?

Nee, omwille van de drukte op de berg is dit niet de bedoeling. Supporters worden met pendelbussen naar Chalet Reynard gebracht en periodiek pendelt er een personenbus naar de top. Daar kan gebruik van gemaakt worden.

Zijn op alle drie de bergkanten verzorgingsposten aanwezig?

Nee, alleen op de route van Bédoin naar de top zijn bergposten met fourage en verzorging aanwezig. De overigen twee weg routes en MTB routes worden wel ‘bemand’ met motards. Zij hebben fourage bij zich en kunnen contact leggen met de organisatie mocht dat nodig zijn.

Wat als ik het fysiek niet red de beklimming af te maken op de actiedag. Kan ik dan toch nog de top halen?

Bij ColSensation hanteren we het principe: Iedereen komt boven! Dus ook als jij het om welke reden dan ook niet red je beklimming af te maken, zorgen we ervoor dat je toch naar de top kunt komen. Zo rijden er bijvoorbeeld vanaf Reynard naar de top gedurende de hele dag pendelbusjes op en neer.

Kleding

Wat is het verschil tussen een wandelshirt en een fietsshirt?

Het fietsshirt heeft een rits aan de voorkant en zakken op de rug. Het wandelshirt is een wat wijder model, met een ronde hals en zonder zakken.

Kan ik er ook een fietsbroek bij bestellen?

Helaas is het niet mogelijk via de organisatie fietsbroeken te bestellen. Ervaringen uit het verleden hebben ons geleerd dat een fietsbroek dusdanig persoonlijk is (model, pasvorm, soort zeem) dat het niet mogelijk is een fietsbroek te vinden die voor iedereen past.

Kan je een shirt in meerdere maten bestellen?

Het is mogelijk bij je inschrijving aan te geven of je een extra fiets- of wandelshirt wilt bestellen. Hierbij kan je aangeven welke maat je wilt. Het is dus ook mogelijk een fietsshirt èn een wandelshirt te bestellen.

Donaties werven

Is er informatie beschikbaar over hoe ik donaties kan werven?

Jazeker! Op onze pagina donatiewerving vind je onze toolkit met tips en bijbehorende downloads die je kunnen helpen om je donaties te werven!

Zijn er posters en flyers beschikbaar

Dit jaar zijn de posters en flyers digitaal beschikbaar. Je kunt deze downloaden via de pagina donatiewerving

Mag ik voor het maken van een eigen poster het ColSensation-logo gebruiken?

Voor deelnemersacties hebben wij een speciaal “In Actie Voor” logo van ColSensation. Deze kan je hier downloaden. Het is nadrukkelijk niet toegestaan het gewone ColSensation-logo te gebruiken. Deze mag enkel gebruikt worden door Stichting Team Doelbewust, organisator van het evenement.