fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

Veelgestelde vragen

Inschrijving

Kan ik al inschrijven voor ColSensation 2024?

De inschrijving voor ColSensation 2024 opent op 4 november om 12.00 uur! Volg onze informatiekanalen, zoals Facebook en Instagram of abonneer via onze website op onze nieuwsbrief voor de laatste updates!

Mijn inschrijfgegevens kloppen niet helemaal. Kan ik dat zelf aanpassen?

Je kan je gegevens zelf aanpassen door in te loggen op onze website met je emailadres en je zelfgekozen wachtwoord. Klik vervolgens op je voornaam rechtbovenin en kies “Aanpassen inschrijving” en klik vervolgens op de knop “Aanpassen Inschrijving”. Met uitzondering van je naam en emailadres kun je alles aanpassen.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer. Hoe kan ik deze wijzigen?

Ga naar onze website en klik op de knop “Inloggen” rechts bovenin. Klik hierna op de link “Wachtwoord vergeten?”. Er wordt dan gevraagd om je e-mailadres in te vullen. Gebruik hiervoor het e-mailadres waarmee je bent ingeschreven. Je ontvangt een email om je wachtwoord te resetten. Let erop dat deze email in de spam-box kan verschijnen, dus check die ook!

Ik heb geen bevestigingsmail gehad van inschrijvingen. Ben ik dan ingeschreven?

Het kan soms voorkomen dat een bevestigingsmail niet wordt verstuurd. Als je een inschrijfnummer hebt en je inschrijfkosten zijn betaald ben je definitief ingeschreven. Controle van je email spam-box kan ook geen kwaad. Wellicht staat de bevestigingsmail nog daar op je te wachten!

Ik kan helaas niet meer meedoen, maar heb me wel ingeschreven. Kan ik me uitschrijven?

Ja dit kan. Via dit uitschrijf-formulier kun je aangeven toch af te zien van deelname aan ColSensation.

Stel ik kan niet meer meedoen, kan ik dan mijn inschrijving overdragen aan iemand anders?

Nee, het is niet mogelijk je inschrijving over te dragen. Iemand die alsnog mee wil doen, zal zelf een verzoek moeten indienen bij de organisatie.

Kan ik een team aanmaken?

Je kunt een team aanmaken door in het blauwe menu op je voornaam te klikken en dan te kiezen voor “team aanmaken”. Na het aanmaken van het team kan je jouw teamgenoten uitnodigen!

Ik wil graag de Cinglé fietsen. Kan ik dat via de organisatie aanvragen?

Je kunt op de actiedag de Cinglé fietsen. Echter faciliteert de organisatie niet in het bijbehorende stempelboekje en fietsbordje. Wil je een officiële Cinglé fietsen, schrijf je dan in via Club des Cingles du Mont Ventoux.

Ik wil mijn inschrijving aanpassen. Hoe en tot wanneer kan ik dat?

Je kunt je inschrijving en gemaakte keuzes zelf wijzigen op je persoonlijke pagina. Om de organisatie goed te kunnen regelen hanteren we wel een ‘freeze’-moment. Wanneer deze ingaat kun je lezen op onze jaarkalender

Verblijf

Kan ik een voorkeur opgeven ten aanzien van de huisjes-indeling?

Bij je inschrijving geeft je aan of je gebruik wilt maken van het verblijfsarrangement via de organisatie.

Wanneer je hiervoor kiest, boek je een slaapplaats (geen huisje). Op een later moment in het jaar zullen we informatie uitvragen over je wensen met betrekking tot de huisjes-indeling. We nemen je voorkeur mee in de indeling van de kamers, huisjes en groepen huisjes. Omwille van de beperkte huisvesting heeft de organisatie de eindregie ten aanzien van de indeling.

Kan je ook eerder al verblijven of langer blijven op de accommodatie?

Bij je inschrijving geeft je aan of je gebruik wilt maken van het verblijfsarrangement via de organisatie.

Op een later moment in het jaar zullen we informatie uitvragen over je wensen met betrekking tot eventuele extra nachten. Je kunt via de organisatie extra nachten aanvragen van zondag t/m zondag. Wil je meer dagen verblijven, dan zal je dit zelf via de accommodatie moeten regelen.

De kosten voor de extra nachten worden bepaald door de accommodatie. In de afgelopen jaren was dat zo’n 99 euro per nacht voor een groot huisje.

Deze nemen we mee naar de accommodatie. De kosten voor de extra verblijfdagen moeten wel zelf afgerekend worden bij de receptie op de dag van aankomst. Je bent uiteraard ook vrij om zelfstandig een huisje te huren op de accommodatie.

Kan ik een heel huis boeken via de organisatie?

Je boekt geen huisje of appartement, maar een slaapplaats. Dit kan betekenen dat je een huisje deelt met een of meerdere (onbekende) deelnemers. De slaapplaatsen in de huisjes bestaan uit een 1-persoonsbed en/of een 2-persoonsbed en/of een slaapbank. Er zijn 4- en 6-persoons huisjes. Alleen als je staat ingeschreven via de organisatie als deelnemer, vrijwilliger of supporter kan je gebruik maken van het verblijf via de organisatie. De indeling van de huisjes staat onder regie van de organisatie.

Ik boek altijd zelf een huisje, maar er is niets beschikbaar

Helaas heeft de organisatie geen invloed op de beschikbaarheid van huisjes vanuit de accommodatie.

De organisatie heeft afspraken met de accommodatie over de huisjes die wij afnemen voor het evenement. Wil je geen accommodatie boeken, maar zelf een huisje of accommodatie regelen, dan zal je hierover zelf contact op moeten nemen met de accommodatie.

Is er een supermarkt in de buurt van de accommodatie?

Ja, er is een grote Carrefour supermarkt op ongeveer twee kilometer van de accommodatie aanwezig

Donaties werven

Kan ik al donaties doen via de website?

Jazeker! Door op de button doneren te klikken, krijg je diverse mogelijkheden om te doneren. Aan een individu, aan een team of een algemene donatie.

Je vind de donatiebutton ook op je eigen profielpagina

Wat is het minimale donatiebedrag wat ik op moet halen?

Dit jaar vragen we deelnemers minimaal 750 euro donatiegelden op te halen. Elke euro daarvan gaat 1-op-1 naar onderzoek voor het verbeteren van behandelmethoden van kanker en naar regionale kanker gerelateerde doelen. Meer informatie over de besteding van de donatiegelden lees je op de pagina ColSensation.

Hoe zit het met het minimale donatiebedrag als ik in een team zit?

Het minimale donatiebedrag geldt voor elke deelnemer. Ook als je onderdeel bent van een team, verwachten we dat elke individueel teamlid minimaal 750 euro donatiegelden ophaalt

Is er informatie beschikbaar over hoe ik donaties kan werven?

Jazeker! Op onze pagina donatiewerving vind je onze toolkit met tips en bijbehorende downloads die je kunnen helpen om je donaties te werven!

Moet ik als vrijwilliger of supporter ook donatiegelden werven?

Nee, dat is geen verplichting. Het staat je echter uiteraard vrij om dit wel te doen. Ook jij kan je steentje bijdragen aan een wereld waarin kanker beter te behandelen is, waardoor kanker te genezen is (of verwordt tot een chronische ziekte) en waarin kankerpatiënten een betere kwaliteit van leven hebben.

Zijn er posters en flyers beschikbaar

Dit jaar zijn de posters en flyers digitaal beschikbaar. Je kunt deze downloaden via de pagina donatiewerving

Mag ik voor het maken van een eigen poster het ColSensation-logo gebruiken?

Voor deelnemersacties hebben wij een speciaal “In Actie Voor” logo van ColSensation. Deze kan je hier downloaden. Het is nadrukkelijk niet toegestaan het gewone ColSensation-logo te gebruiken. Deze mag enkel gebruikt worden door Stichting Team Doelbewust, organisator van het evenement.

Actiedag

Hoe laat rijden de bussen van de accommodatie naar het startpunt en hoe weet ik in welke bus ik zit?

Op zowel de woensdag als de donderdag liggen er buslijsten bij de informatiebalie. Op geplande momenten is het mogelijk om je voorkeur of wijzigingen door te geven.

Mag ik op eigen gelegenheid naar het startpunt van de berg?

Ja, dat mag zeker. Let er wel op dat als je met een auto gaat er vanuit de gemeente Bédoin en de organisatie richtlijnen worden meegegeven. Parkeer de auto op de daarvoor bestemde plaats en ben, zeker in de ochtendgloren, stil voor de omwonenden.

Mogen supporters met je de berg op meerijden?

Nee, omwille van de drukte op de berg is dit niet de bedoeling. Supporters worden met pendelbussen naar Chalet Reynard gebracht en periodiek pendelt er een personenbus naar de top. Daar kan gebruik van gemaakt worden.

Zijn op alle drie de bergkanten verzorgingsposten aanwezig?

Nee, alleen op de route van Bédoin naar de top zijn bergposten met fourage en verzorging aanwezig. De overigen twee weg routes en MTB routes worden wel ‘bemand’ met motards. Zij hebben fourage bij zich en kunnen contact leggen met de organisatie mocht dat nodig zijn.

Kan ik een fiets in Frankrijk huren om op de actiedag de berg te beklimmen?

Je kunt een fiets huren bij een van de fietsenwinkels in Bedoin. Bijvoorbeeld hier

Houd er rekening mee dat je er zelf voor moet zorgen dat je je fiets kan ophalen en terugbrengen binnen de gestelde tijden. De organisatie faciliteert hier niet in.

Op de actiedag rijden de bussen voor deelnemers niet door Bedoin, maar vertrekken zo’n 1,7 km buiten Bedoin. De bussen komen ook op de terugweg naar het park in Aubignan niet door Bedoin.

Wat als ik het fysiek niet red de beklimming af te maken op de actiedag. Kan ik dan toch nog de top halen?

Bij ColSensation hanteren we het principe: Iedereen komt boven! Dus ook als jij het om welke reden dan ook niet red je beklimming af te maken, zorgen we ervoor dat je toch naar de top kunt komen. Zo rijden er bijvoorbeeld vanaf Reynard naar de top gedurende de hele dag pendelbusjes op en neer.

Kleding

Wat is het verschil tussen een (hard)loopshirt en een fietsshirt?

Het fietsshirt heeft een rits aan de voorkant en zakken op de rug. Het (hard)loopshirt is een wat wijder model, met een ronde hals en zonder zakken.

Kan ik er ook een fietsbroek bij bestellen?

Helaas is het niet mogelijk via de organisatie fietsbroeken te bestellen. Ervaringen uit het verleden hebben ons geleerd dat een fietsbroek dusdanig persoonlijk is (model, pasvorm, soort zeem) dat het niet mogelijk is een fietsbroek te vinden die voor iedereen past.

Kan je een shirt in meerdere maten bestellen?

Het is mogelijk bij je inschrijving aan te geven of je een extra fiets- of (hard)loopshirt wilt bestellen. Hierbij kan je aangeven welke maat je wilt. Het is dus ook mogelijk een fietsshirt èn een wandelshirt te bestellen.