Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

Dit was ColSensation 2023!

Wat hebben we een geweldige 11e editie mogen beleven met elkaar!

ColSensation is meer dan een berg beklimmen. ColSensation begint al in de maanden ervoor. Bij je inschrijving, je voorbereidingen, de acties die je organiseert en tijdens de Col Café’s waar je andere deelnemers en vrijwilligers treft. Ben je bij een van de Col Café’s geweest? Dan weet je dat daar een sfeer van verbinding en herkenning heerst. Samen, met elkaar, ben je een doel aangegaan: zoveel mogelijk geld ophalen voor kankergerelateerde doelen.

En dan, na maanden voorbereiding, je spullen bij elkaar pakken en in de auto of bus richting Frankrijk (met het Col-nummer op repeat ;)). Op naar maar misschien wel een van de meest bijzondere weken van het jaar…de Col-week!

Op woensdag komen de bussen met deelnemers aan en openen we de editie officieel. Donderdag is de dag van de briefings, met in bijzonder de grote briefing, waarbij we stilstaan bij waar we het allemaal voor doen. Vrijdag 15 september was DE dag. Hier heb je maanden lang naar toegeleefd. Je hebt de Mont Ventoux bedwongen! Wandelend, lopend, fietsend…1, 2 of zelfs 3 keer…welke inspanning je ook hebt verricht… je leverde een geweldige prestatie!

Deel dit artikel