fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

Deelnemer

Hoe word ik deelnemer?

Je denkt erover om in te schrijven? Twijfelen hoeft echt niet. Jaarlijks doet er weer een grote groep enthousiaste deelnemers mee aan ColSensation. Fietsend, hardlopend, wandelend, iedereen die meedoet aan ColSensation gaat een unieke belevenis tegemoet!

Elke deelnemer haalt minimaal 750 euro donatiegelden op. Elke euro daarvan gaat 1-op-1 naar onderzoek voor het verbeteren van behandelmethoden van kanker en naar regionale kanker gerelateerde doelen. Meer informatie over de besteding van de donatiegelden lees je op de pagina ColSensation.

Bij je deelname kan je kiezen hoe je de Mont Ventoux wilt beklimmen. Wandelen, fietsen of hardlopen, 1, 2 of 3 keer…je bepaalt zelf hoe zwaar je jouw uitdaging maakt!

Het inschrijfgeld voor ColSensation bedraagt €110,-. Daarvoor krijg je een uniek ColSensation shirt, je actiepagina voor je persoonlijke verhaal en donaties, medische verzorging gedurende de actiedag, krachtvoer en dorstlesser(s), de nodige aanmoedigingen en een warm onthaal op de top, volledig verzorgd eindfeest op de actiedag en een onvergetelijke ervaring voor het leven!

Twijfel niet! Kom op en maak je samen met rest van de ColSensation familie sterk tegen kanker!

Deelnemen als team?

Het is mogelijk om met meerdere deelnemers een team te formeren. Op deze manier kun je in gezamenlijk verband donaties werven voor ColSensation door teamactiviteiten te organiseren. Het vormen van een team doe je nadat je bent inschreven als deelnemer.

Inschrijven? De inschrijving voor ColSensation 2024 is geopend!
Deelnemers overzicht Bekijk hier alle deelnemers van Colsensation

Onze deelnemers

Onze teams

Op zoek naar jouw favoriete team? Bekijk hier alle deelnemende teams van Colsensation
Al deelnemer? Je kunt hier inloggen