fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

Waar verblijven we?

Een paar dagen terug werd de eerste editie van de Mont Ventoux Dénivelé Challenge verreden. Een eendaagse professionele wielerkoers, met aankomst op de top van ‘De kale berg’. De winnaar had een indrukwekkende versnelling in de benen in de laatste 500 meter, en snelde in een prachtig decor naar de finish. ‘Wow, over een kleine 3 maanden staan wij daar ook weer!’, was de eerste gedachte.

Voordat we de top bereiken, staan ons nog bijzondere dagen te wachten op het park in Aubignan. Het park waar we in grote getale verblijven, en dat voor een aantal dagen omgetoverd is tot een waar Colsensation-dorp.

Bij inschrijving hebben jullie aan kunnen geven of je gebruik wil maken van het verblijfsarrangement. Nu de ingevulde gegevens bevroren zijn, is het aan ons de indeling van de huisjes vorm te gaan geven. Het is geen makkelijke puzzel, maar wel een die we altijd weten te leggen. Het is om die reden niet meer mogelijk wijzigingen of aanvullingen door te geven ten aanzien van het verblijf. We gaan uiteraard zorgvuldig te werk, zodat je zoveel mogelijk verblijft bij of met degene van jouw voorkeur of jouw team.

We verblijven in 4- en 6-persoonshuisjes, waarbij in beide type huizen, naast een of twee slaapkamers, een bedbank in de woonkamer aanwezig is. Het is dus mogelijk dat je daar gebruik van moet maken.

De huisjes zijn verder voorzien van een keuken met daarin een kookplaat, koelkast, oven, koffiezetapparaat (filter), vaatwasmachine, bestek en servies. Per persoon is er één set lakens en badhanddoeken aanwezig. Er is ook gratis internet (WiFi) aanwezig. Onze ervaring is dat het handig is om zelf extra (bad)handdoeken, keukendoeken, vaatwasmiddel en koffiefilters mee te nemen. Verwacht daarbij geen 5-sterrenverblijf. We verblijven al een aantal jaren naar volle tevredenheid op dit park, en een verblijf op het park, met ál die andere Col-gangers, maakt de Colsensation-ervaring gegarandeerd compleet!

Voelen jullie hem ook al, de Colsensation-vibe?

Deel dit artikel