Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
15 September 2023

Opgeven wensen accommodatie

Het is vanaf nu mogelijk om via je persoonlijke profiel op de website van ColSensation je wensen aan te geven voor je verblijf op het park.

Log hiervoor in op je persoonlijke profiel en ga naar “aanpassen inschrijving”. Ga vervolgens in de linker kolom naar reis en verblijf.

Met wie in een huisje?
Bij je inschrijving heb je kunnen aangeven of je gebruik wilt maken van verblijf via de organisatie. Maak je hier gebruik van, dan heb je een slaapplaats geboekt. Dit kan betekenen dat je een huisje deelt met een of meerdere (onbekende) deelnemers. De slaapplaatsen in de huisjes bestaan uit een 1-persoonsbed en/of een 2-persoonsbed en/of een slaapbank.

Je kunt nu aangeven met wie je graag in een huisje wilt. Je kunt tot maximaal 5 personen opgeven (er zijn 4- en 6-persoons huisjes). Je kunt enkel een huisje delen met mensen die staan ingeschreven via de organisatie. Heb je geen voorkeur, dan hoef je niets aan te geven. Let op: het betreft een “wens”. De uiteindelijke indeling van huisjes wordt door de organisatie gedaan. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met jullie wensen.

Extra nachten
Daarnaast kan je nu een verzoek doen voor eventuele extra nachten. Het standaard verblijfsarrangement is van woensdag t/m vrijdag. Wil je eerder aankomen of nog een nachtje langer blijven? Geef je wensen aan door de juiste vakjes aan te vinken. Wij zetten de verzoeken voor extra nachten door aan het park. Het kan in een enkel geval voorkomen dat je verzoek niet ingewilligd kan worden, omdat het huisje niet beschikbaar is. De extra nachten betaal je in Frankrijk ter plaatse (voorgaande jaren was het tarief voor een groot huisje € 99/nacht en een klein huisje €80/nacht).

Eerdere verzoeken per mail
Heb je eerder een verzoek per mail gedaan of je wensen per mail bekend aangegeven, dan is dit niet in behandeling genomen. Het is noodzakelijk dat je je wensen mbt je verblijf aangeeft in je profiel. Je kunt je wensen doorgeven tot 15 mei.

Vergeet niet na het aanbrengen van de wijzigingen je profielgegevens op te slaan

Deel dit artikel