fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

10 december 12.00 uur | Opening inschrijving!

Na een paar weken rust, zijn we weer begonnen aan de voorbereidingen voor een nieuwe ColSensation in 2023. Het eerste overleg is geweest, de eerste plannen gesmeed. Op de achtergrond wordt op dit moment hard gewerkt om de website weer helemaal gereed te maken voor de opening van de inschrijving.

We openen de inschrijving op 10 december, 12.00 uur!

Met jouw inschrijving voor ColSensation ben je onderdeel van een prachtig evenement dat zich volop inzet in de strijd tegen kanker. Wij hopen met ons evenement impact te creëren. Wij dromen van een wereld waarin kanker beter te behandelen is, waardoor kanker te genezen is (of verwordt tot een chronische ziekte waarmee goed te leven is) en waarin kankerpatiënten een betere kwaliteit van leven hebben. Hiervoor is onderzoek nodig. Onderzoek naar betere behandelvormen, betere medicijnen en een betere kwaliteit van leven.

We hebben niet de indruk dat de inschrijving dit jaar weer net zo snel vol raakt als afgelopen jaar. Maar … wil je verzekerd zijn van een plekje als deelnemer, vrijwilliger of supporter voor ColSensation 2024, zorg dan dat je 10 december 12.00 uur klaar zit achter je laptop! Op dat moment activeren we de inschrijflink op de website.

Meer informatie voordat je inschrijft?

Lees: “wat je moet weten voordat je inschrijft

Deel dit artikel