fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

Een nieuw record: €375.310,-

Honderden deelnemers bedwingen Mont Ventoux voor ColSensation

Door: Vera de Geus   zaterdag 18 september 10:25 – 2021

ROOSENDAAL – Na 2 jaar wachten, beklommen zo’n 280 deelnemers de Mont Ventoux voor ColSensation. Het evenement vond voor de 9e keer plaats.

Gerard Schoenmakers, de oudste deelnemer, de vriendinnen van Amber van Eekelen en hun team, onze jongste deelnemers Sem, Stan en Yzze, ze zijn allemaal bovengekomen!

Samen met vele andere deelnemers beklommen ze de zonovergoten flanken van de Mont Ventoux om op die manier zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF en regionale kanker gerelateerde doelen. In aanloop naar het evenement hebben ze verschillende acties georganiseerd om donatiegelden in te zamelen. Dit heeft geresulteerd in een recordbedrag bedrag van 375.310 euro! Dit werd na afloop van de actiedag in Frankrijk bekend gemaakt.

Het was een bijzonder jaar met een hele lange aanloop, vol uitdagingen. De organisatie van ColSensation is enorm onder de indruk hoe deelnemers, vrijwilligers en supporters er de afgelopen weken en maanden de schouders onder hebben gezet om dit geweldige bedrag bij elkaar te krijgen en zich gezamenlijk ingezet hebben om een prachtig evenement te creëren.

Het was er een voor de geschiedenisboeken: met een lach en een traan, hebben we samen op de Mont Ventoux nieuwe herinneringen gemaakt.

Besteding donatieopbrengst

Met het evenement ColSensation wil Stichting Team Doelbewust een bijdrage leveren aan onderzoek naar en genezing van kanker en verbetering van leven voor kankerpatiënten. De opbrengst van ColSensation wordt als volgt verdeeld.

Bron: Internetbode

Deel dit artikel