fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

13 april Col Café en vrijwilligersbijeenkomst

Op 13 april is het weer tijd voor een Col Café! Eindelijk kunnen we jullie weer live bijpraten over de laatste ontwikkelingen van onze jubileumeditie.

Het Col Café is een informatieve avond in een ongedwongen setting met tafelgasten, barpraat en leuke informatieve items. Je krijgt alle informatie over het evenement, de organisatie, de doelen die we ondersteunen, sponsoren, deelnemersacties, etc.

Naast een gezellig en informatief samenzijn, is het de uitgelezen kans om kennis te maken met andere deelnemers en vrijwilligers van ColSensation

Nieuwe locatie
In de afgelopen jaren hebben we dankbaar gebruik gemaakt van Brasserie Lodge Visdonk. Voor dit jaar hebben we een nieuwe locatie gevonden. De Col Café’s van dit jaar vinden plaats bij Grand Café Chagall (Markt 24, Roosendaal)! We hopen jullie dan ook op 13 april daar te mogen verwelkomen!

Het Col Café begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur.

 

Vrijwilligersbijeenkomst 13 april

Voorafgaand aan het Col Café hebben we de eerste vrijwilligersbijeenkomst van dit jaar. We gebruiken deze bijeenkomst om kennis te maken met elkaar en de eerste belangrijke aandachtspunten te bespreken.

Datum: woensdag 13 april a.s. (voorafgaand aan het Col Café)
Tijdstip: 18.30 – 19.30 uur
Locatie: Chagall, Roosendaal.

Aanmelden? Ja, graag! Laat even weten of je komt door een mail te sturen aan vrijwilligers@colsensation.nl

Deel dit artikel