Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
15 September 2023

Voorbereidingen in volle gang…

Nu we het aantal deelnemers de 250 zij gepasseerd, komt de sluiting van de inschrijving ook steeds dichterbij. Ergens in de eerste helft van mei zal de inschrijflink van de website worden gehaald en kunnen we de volgende fase van voorbereiding in. Dan kunnen we de huisvesting vastleggen, gaan we de shirts bestellen en is het mogelijk om de afspraken met de cateraar definitief te maken. Ook weten we dan hoeveel bussen en busjes er nodig zijn en zo nog honderd andere zaken.

Wat een bijkomend gevolg is van het sluiten van de inschrijving is dat we de facturen van de reis- en verblijfkosten kunnen gaan voorbereiden. Deze facturen worden in de eerste helft van juni verzonden. Op deze factuur staan de kosten die behoren bij de keuzes die je op moment van inschrijven hebt gemaakt.
Verblijf je op de accommodatie in Aubignan? Ga je mee met de bus mee van Roosendaal naar Frankrijk en heb je eigen vervoer?  Wil je extra bbq’s voor de slotavond bijbestellen voor eventuele supporters?
Weet je niet meer welke keuzes je hebt gemaakt, log dan in op jouw deelnemerspagina op www.colsensation.nl en controleer hetgeen je hebt ingevuld. Als dit niet juist, verander het dan alsnog dan krijg je straks de juiste factuur.
Als je even niet weet hoe je kunt inloggen en gegevens wijzigen raadpleeg hiervoor dan even de gebruikershandleiding, klik hier voor even op deze [ link ] . Heb je verder nog  vragen hierover dan kan je mailen naar inschrijvingen@colsensation.nl.

Deel dit artikel