fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

Opschonen van accounts en data 2018

Met een geslaagde zonnige ColSensation 2018 en een fantastische opbrengst van €365.283 en in ons achterhoofd zijn de voorbereidingen voor editie 2019 alweer begonnen. We zijn op de achtergrond alweer druk bezig om de (voor-)inschrijvingen voor de volgende editie weer gereed te maken.

Hiervoor is het noodzakelijk om vanaf maandag 22 oktober 2018 alle persoonlijke accounts en data (berichten, foto’s e.d.) op te schonen en te verwijderen. Vanaf 23 oktober is het dus NIET meer mogelijk om via je persoonlijke (deelnemers)account in te loggen.

E.e.a. zal stapsgewijs verlopen en vooral op de achtergrond plaats vinden, zonder dat jullie bij bezoek aan de website daar hinder van zullen ondervinden. De actuele berichten vanuit de organisatie zullen zoals gebruikelijk met enige regelmaat op de voorpagina worden geplaatst. Zodra de nieuwe omgeving voor 2019 gereed is zullen we kunnen starten met de voorinschrijvingen, gevolgd door de officiële start van de open inschrijvingen rondom december.

Via deze nieuwsberichten en onze sociale mediakanalen blijven wij jullie dus op de hoogte houden van de ontwikkelingen richting ColSensation editie 2019!

Deel dit artikel