fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

Opschonen van accounts en data 2017!

Hoewel de gedachten nog steeds bij het geweldig behaalde resultaat van ColSensation 2017 zijn, loopt de klok alweer voor de editie van 2018. De voorbereidingen zijn allang weer begonnen en nu moet de volgende stap worden gezet om tijdig te kunnen starten met de (voor)inschrijvingen voor ColSensation 2018!

Hiervoor is het noodzakelijk om vanaf maandag 23 oktober 2017 alle persoonlijke accounts en data (berichten, foto’s e.d.) op te schonen en te verwijderen!
M.a.w. vanaf 23 oktober is het NIET meer mogelijk om via je persoonlijke (deelnemers)account in te loggen.

E.e.a. zal stapsgewijs verlopen en vooral op de achtergrond plaats vinden, zonder dat jullie bij bezoek aan de website daar hinder van zullen ondervinden. De actuele berichten vanuit de organisatie zullen zoals gebruikelijk met enige regelmaat op de voorpagina worden geplaatst. Zodra de nieuwe omgeving voor 2018 gereed is zullen we kunnen starten met de voorinschrijvingen, gevolgd door de officiële start van de open inschrijvingen medio december.

Via deze nieuwsberichten en onze sociale mediakanalen blijven wij jullie dus op de hoogte houden van de ontwikkelingen richting ColSensation editie 2018!

Deel dit artikel