fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

Officiële inschrijving ColSensation 2018!

Bijna is het zover…  naar verwachting gaat volgende week de officiële inschrijving voor ColSensation 2018 van start!

Op de voorinschrijving voor deze 7e editie van ColSensation op 14 september 2018 hebben wij geweldig veel reacties mogen ontvangen. Deze vooraanmeldingen worden nu allemaal nog verwerkt voordat de open inschrijving van start gaat.

Deze ‘voorinschrijvers’ hebben nog tot eind van deze week (10 dec) de tijd om hun voorinschrijving te bevestigen, daarna zal de inschrijfpagina worden gepubliceerd op de website en voor alle belangstellenden beschikbaar zijn via het menu Inschrijvingen.

Ook dit jaar zal bij grote belangstelling rekening moeten worden gehouden dat wellicht op een gegeven moment een wachtlijst zal kunnen worden ingesteld. Zodra dit speelt zullen we dit ruimschoots bekend stellen via onze website en sociale media kanalen.

Deelnemers die op 14-9-2018 nog geen 18 jaar zijn dienen naast het inschrijfformulier ook een akkoordverklaring in te (laten) vullen alvorens zij daadwerkelijk kunnen deelnemen.

We hopen ook dit jaar weer met een grote ColSensationfamilie op de actiedag de Mont Ventoux oranje laten kleuren ten bate van onze goede doelen , onder ons motto:

“Samen sterk tegen kanker”

Deel dit artikel