fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

Het organisatieteam was in Frankrijk

Zoals elk jaar gaan we als organisatieteam in het voorjaar naar Frankrijk. Daar bezoeken we onze lokale leveranciers, bekijken nieuwe mogelijkheden en doen we als team aan een stukje teambuilding. Net als voorgaande jaren was ook Christiane weer van de partij als tolk.

Vorige week was het weer zover! Op woensdagochtend vroeg vertrokken we richting het zuiden. We hadden een voorspoedige reis, waardoor we eind van de middag aankwamen bij ons verblijf.

Op donderdagochtend stonden de bezoeken aan de gemeente Aubignan en gemeente Bedoin gepland. In Aubignan zijn we tijdens de Colweek te gast op het vakantiepark Les Demeures du Ventoux. De burgemeester komt ons al een aantal jaar een bezoekje brengen in september. Een groot evenement als ColSensation is voor hun iets bijzonders. Zij maken daarom graag tijd voor ons…en wij voor hun ;). Ook dit jaar zal de burgemeester van Aubignan weer aanwezig zijn!

De gemeente Bedoin verstrekt ons de vergunning voor het evenement. We hebben de vergunning voor dit jaar al binnen, maar nemen die gezamenlijk toch altijd nog even door tijdens ons bezoek. We lopen bijzonderheden door en ze voorzien ons nog van wat extra tips. Net als voorgaande jaren, kregen zij van ons een mooi ingelijst shirt van ColSensation als dank voor hun medewerking. Dit wordt altijd erg gewaardeerd!

In de middag was het tijd voor onze teambuilding! Het organiserend comité (Stefan en Merijn) heeft dit jaar gekozen voor kanoën. Een echte aanrader als je wat langer in de omgeving van het park verblijft rondom ColSensation! We maakten een tocht van 6km over de (op sommige plekken flink stromende) Sorgue. Het water was 13 graden, heul koud! Sommigen van ons hebben toch even een verfrissende duik genomen halverwege de kanotocht…de bikkels!

Op vrijdag hebben we bezoeken gebracht aan het park, onze bierleverancier, onze wijnleverancier en de leverancier van de tent en tentinrichting. Stuk voor stuk waardevolle bezoeken, waarbij we afspraken hebben vastgelegd voor september en gesproken hebben over wat “nieuwigheden” voor deze editie. Hier komen we snel op terug!

Groet!

Bas, Debbie, Guyot, Lotte, Merijn, Stefan, Thomas en Christiane 🙂

Deel dit artikel