Je wordt nu doorgestuurd naar het betaal-scherm.
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation

  Selecteer een bedrag (in €)

  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
  • Anders

  € 


  Zodra je op doneren klikt word je direct doorgestuurd naar het betalingsscherm via waar de donatie kan worden betaald.
  Het kan tot maximaal 1 uur duren voordat je donatie zichtbaar word. Als je na 1 uur nog geen bevestiging hebt ontvangen neem dan contact met ons op.

  17 September 2021
  Totaal gedoneerd aan Myrthe
  € 120,00
  In 2019 heb ik voor het eerst meegedaan aan Colsensation, een emotionele maar mooie ervaring om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF. De grootste reden hiervoor was voor mijn vriendin Amber, die zelf ook ziek was. In 2020 vertelde Amber tegen mij dat ze ook mee ging doen en kreeg ik de vraag of ik met haar mee wilde gaan. Ik hoefde hier niet lang over na te denken. Dit jaar zou ik niet voor Amber, maar met Amber de Mont Ventoux beklimmen. Toen kregen we bericht dat colsensation werd afgelast vanwege het coronavirus. Ook Amber haar gezondheid ging erg achteruit. In juli 2020 hebben we afscheid van haar moeten nemen. Amber heeft ondanks haar ziekte altijd gevochten. In september 2021 zal ik daarom met 2 andere vriendinnen alsnog de Mont Ventoux beklimmen om haar droom waar te maken. Zoveel mogelijk geld ophalen, voor Amber, maar ook voor alle anderen.
  Volg mij op

  Direct doneren aan Myrthe?

  Doneren
  • Donaties
  • Jan-Jaap, Kathelijn, Otte, Mare, Dette
   19 mrt 2021
   € 25 19 mrt 2021 Lieve Myrthe, wat ben je toch een lieverd! Het is heel oneerlijk dat je al op zo’n jonge leeftijd een hele goede vriendin hebt verloren. Mooi om zo de gedachte aan haar levend te houden en hopelijk op de langere termijn meer genezing te kunnen realiseren. Wij zijn super trots op jou!
  • Victor, Oscar, Papa en Mama
   19 mrt 2021
   € 40 19 mrt 2021 Lieve Myrthe, wat zijn we trots op jou! Heel mooi dat je samen met je vriendinnen wederom de Mont Ventoux gaat beklimmen om geld op te halen voor KWF en om je lieve vriendin te herdenken
  • Meneer Braspenning
   03 jul 2020
   € 10 03 jul 2020 Vorig jaar heb je al deelgenomen en had je hoop, nu is de hoop vervlogen en zal de beklimming nog moeilijker zijn zonder je vriendin Amber. Met haar sterke persoonlijkheid en doorzettingsvermogen had ze de top van de Mont Ventoux makkelijk kunnen halen, maar de strijd tegen kanker is een oneerlijk strijd. Amber mag dan niet meer naast je lopen, maar zal nooit meer uit onze herinnering gaan. Graag wil ik je steunen bij deze moeilijke tocht en laten we hoop houden dat deze ziekte snel een chronische ziekte mag worden.
  • Opa Jack en Oma Lia
   29 jan 2020
   € 25 29 jan 2020 Zet hem op Myrthe! Heel mooi dat je dit weer doet!
  • Amber van Eekelen
   26 jan 2020
   € 20 26 jan 2020 Lieve Myrthe, ik kan niet wachten totdat we samen de berg opgaan! Dikke knuffel van mij!!