Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
15 September 2023
Profielfoto van Malik

Malik van Gameren (19)

Deelnemer

Totaal gedoneerd aan Malik
€ 0,00

Waarom ga ik ColSensation doen?

Om zo veel mogelijk geld in te zamelen natuurlijk! Met zijn allen tegen die verschrikkelijke ziekte! Met elke stap die wij zetten op de berg een stapje dichterbij genezing!

Ik was 4 jaar en 3 maanden toen ik de kist van mijn oom mee dicht mocht maken. Hij was 48 toen hij aan een vorm van kanker overleed. Ik had hem graag nog beter willen leren kennen. Helaas was daar geen tijd meer voor. Zijn vrouw, mijn tante, was 10 jaar eerder al overleden aan kanker. Haar heb ik niet eens mogen leren kennen door deze ziekte.

Mijn oma was 82, toen zij overleed aan een vorm van kanker. In 3 maanden tijd van alles nog kunnen doen tot er niet meer zijn. Een behoorlijke leeftijd en een heel mooie leven gehad. Het was niet leuk om haar te verliezen, maar dat was goed zo.

Zoveel mogelijk geld inzamelen, zodat niemand op jonge leeftijd aan deze ziekte hoeft te sterven! Zodat niemand een dierbare al op jonge leeftijd hoeft te missen en alle mooie en minder mooie momenten van het leven nog kan delen!

Wil je een groot bedrag sponsoren als bedrijf, neem dan even contact met mij op via malik.van.gameren@gmail.com en kijken wij samen met ColSensation team KSE naar de extra sponsor mogelijkheden om zo mogelijk ook voor jouw bedrijf wat terug te doen.

Help jij mee! Elke euro is weer een stapje dichter naar genezing!

Alvast bedankt.

Malik van Gameren
Team KSE

Direct doneren aan Malik?

Doneren
  • Laatste donaties
  • Er zijn nog geen donaties

Behaalde ColSensation badges

ColSensation deelnemer

Je hebt je aangemeld als deelnemer

Samen sterk

Je doet mee in een team