Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
 • € 5,00
 • € 10,00
 • € 15,00
 • € 20,00
 • € 50,00
€ 
15 September 2023
Profielfoto van Angelique

Angelique van Vugt (241)

Deelnemer

Totaal gedoneerd aan Angelique
€ 90,00

Op 15 september ga ik de Mont Ventoux beklimmen tijdens ColSensation, een evenement om geld in te zamelen voor de bestrijding van kanker.

Graag lever ik hieraan mijn bijdrage omdat veel mensen door deze verschrikkelijke ziekte worden getroffen. Hopelijk kan mijn (beperkte) bijdrage ten bate van onderzoek, iets betekenen om genezing van deze ziekte in de toekomst, weer een stap dichterbij te brengen.

Helaas heb ik van dichtbij meegemaakt hoe slopend deze ziekte kan zijn. Mijn vader, een vitale man die nog volop in het leven stond, kreeg alvleesklierkanker en na 3 maanden was zijn lichaam totaal op. Hij heeft niet eens de kans gekregen om de strijd aan te gaan en dat is onverteerbaar.
De beklimming van de Mont Ventoux draag ik daarom op aan mijn vader. Ik kan de strijd nog wél aangaan om deze berg te bedwingen. Het zal zwaar zijn, maar het valt in het niet in vergelijking met het afzien van de mensen die lijden aan deze rotziekte.

De gedachte aan mijn vader, maar ook aan vriendin Wil, enkele familieleden en diverse collega’s die me ontvallen zijn door deze ziekte of momenteel strijden tegen deze ziekte, zoals mijn zwager Ad, zal me naar de top leiden!
Ik ga deze uitdaging samen met mijn neef Karel aan, wat voor mij een extra stimulans zal zijn.

Spreekt dit verhaal u aan en wilt u ook graag een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker, doneert u dan alstublieft voor dit goede doel. Hiervoor wil ik u alvast hartelijk bedanken!
Op naar de top!

Groetjes,
Angelique

Direct doneren aan Angelique ?

Doneren
 • Laatste donaties
 • Natasja en Peter Loos
  26 mei 2023
  € 20,00 Wat een mooie uitdaging en een mooi doel❤
 • Dorota Hoogvliet
  21 mei 2023
  € 20,00 Wat een mooi maar ook een pijnlijke verhaal Angelique want door verliezen van onze dierbaren leven zal nooit meer het zelfde zijn. En als geen strijd meer mogelijk is dan is alles extra moeilijk. Gevecht tegen kanker zie ik ook dagelijks in mijn werk en het is ook niet makkelijk om pijn van de mesen te zien vooral als mensen te horen krijgen dat ze uitbehandeld zijn .... Je vader kun je hiermee niet meer helpen maar ik waardeer enorm je empathie voor medemens en ik wil ook graag mijn kleine steentje aan bijdragen en hopelijk volgen nog veel andere zodat zoals kleine drupoels water een krachtig ocean vormen zo kunnen wij met vele kleine bedragen een verschil maken en onderzoeken naar genezing van kanker bevorderen. Liefs, Dorota❤️
 • Ad en Miranda den Braber
  14 mei 2023
  € 50,00
 • Bekijk alle donaties

Behaalde ColSensation badges

ColSensation deelnemer

Je hebt je aangemeld als deelnemer

Eerste donatie

Je hebt je eerste donatie opgehaald!

Profielfoto

Je hebt een profielfoto ingesteld