Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
16 September 2022

ColSensation 2022, de 10e editie!

Inschrijven

Het belooft dit jaar een bijzonder jaar te worden. Alweer de 10 editie van ColSensation! We hebben al heel wat memorabele momenten op de Mont Ventoux meegemaakt. Wij hopen dit jaar samen met jullie weer een mooi verhaal te mogen schrijven. Want met jouw inschrijving voor ColSensation ben je onderdeel van een prachtig evenement dat zich volop inzet in de strijd tegen kanker. Wij hopen met ons evenement impact te creëren. Wij dromen van een wereld waarin kanker beter te behandelen is, waardoor kanker te genezen is (of verwordt tot een chronische ziekte) en waarin kankerpatiënten een betere kwaliteit van leven hebben. Hiervoor is onderzoek nodig. Onderzoek naar betere behandelvormen, betere medicijnen en een betere kwaliteit van leven.

Dit moet je weten voordat je inschrijft

Je kunt ColSensation op 3 manieren beleven: als deelnemer, als vrijwilliger of als supporter. Elke beleving heeft zijn eigen tarief. Nieuw dit jaar is dat supporters ook inschrijfgeld betalen. In de inschrijfmodule zie je wat je hiervoor terugkrijgt.

Vervolgens maak je keuzes voor eventueel een extra shirt, busreis, verblijf en diner. Als vrijwilliger geef je aan op welke wijze en op welke dagen je inzetbaar bent. 

Daarnaast vragen we je wat aanvullende informatie over wie we kunnen bereiken in geval van nood en wat (beknopte) medische gegevens.

Aan het eind van het inschrijfproces vragen we je om een account aan te maken. Met dit account heb je toegang tot je eigen profiel en kan je eventueel gemaakte keuzes nog wijzigen. Daarnaast is je profiel de plek om je donatiegelden te ontvangen, updates te geven over je voortgang en acties te delen. Je kunt via je profiel op een later moment ook een team aanmaken.

Je inschrijving is pas definitief als je inschrijfgeld betaald is. Je wordt dan ook gelijk doorverwezen naar een betaalpagina waar je met iDEAL en bancontact kan betalen. De overige kosten betaal je later in het jaar. Zorg dat je je bankpas en je zorgpas bij de hand hebt.

Veel succes!

Schrijf je direct in De interesse is groot, dus wacht niet te lang