fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

Facturen zijn verzonden!

Op 4 juli zijn de facturen voor de reis- en verblijfkosten verzonden aan deelnemers, vrijwilligers en supporters van ColSensation 2017. Op de factuur zijn de kosten opgenomen voor:

De kosten voor de bbq op vrijdag is voor deelnemers opgenomen in het inschrijfgeld; vrijwilligers hoeven als tegenprestatie voor hun inzet niet te betalen voor de bbq en supporters hebben deelname aan de bbq kunnen bijbestellen tijdens hun inschrijving. Daarnaast heeft een ieder extra deelname aan de bbq kunnen bijstellen voor extra, niet-geregistreerde supporters.

Deelname aan het diner op woensdag en donderdag is onderdeel van het standaard verblijfsarrangement maar was ook los te boeken.

Zo zie je maar, ook dit soort zaken kunnen best complex zijn. Gelukkig is het weer gelukt om ieders wensen goed te registreren en de juiste factuur te verzenden. Natuurlijk zijn er altijd nog wat last-minute aanpassingen maar het meeste is goed gegaan. Aan een ieder nu het verzoek om tijdig te betalen zodat we de aangegane verplichtingen jegens leveranciers kunnen nakomen. Dank daarvoor!

Deel dit artikel