fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

Facturen reis-, verblijf- en overige kosten

Facturen reis- en verblijf

Onlangs (14 juli) heb je een e-mail ontvangen voor het betalen van de reis- en verblijfskosten (en eventuele overige kosten). Het kan zijn dat deze misschien in de spambox terecht is gekomen. Check deze dan ook even als je de mail niet voorbij hebt zien komen!

Je kunt je het openstaande bedrag voor reis, verblijf en overige kosten eenvoudig betalen via je persoonlijke pagina op www.colsensation.nl.

Als je bent ingelogd op de website klik je rechtsboven nogmaals op je voornaam in de blauwe knop en kies je ‘Mijn profiel’. Je krijgt dan een pop-up te zien zoals deze:

Klik op de blauwe knop ‘Kosten betalen’ en je wordt geleid naar een pagina met een overzicht van de nog openstaande kosten op basis van de gemaakte keuzes, zoals bij ons bekend zijn na de freeze. Klik vervolgens op de blauwe knop ‘Direct betalen’. Je wordt daarna doorgeleid naar de betaalprovider om de openstaande kosten over te maken. Dit kan via iDeal of Bancontact. Na betaling van de kosten krijg je een bevestiging per email met de factuur als PDF-bestand bijgevoegd.

We verzoeken je deze kosten uiterlijk 31 juli te voldoen, zodat wij ook aan onze leveranciers onze betaalverplichtingen kunnen uitvoeren.

Alvast dank voor je medewerking!

__________________
Ik weet mijn inloggegevens niet meer. Hoe los ik dat zelf op? 
Om in te loggen heb je een inlognaam en een wachtwoord nodig. Je inlognaam is het email adres waarop je dit bericht hebt ontvangen. Mocht je je wachtwoord niet meer weten dan kun je deze alsnog wijzingen via deze link: https://www.colsensation.nl/wp-login.php?action=lostpassword.

Deel dit artikel