fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

De vrijwilligers van Colsensation

Waar zouden we zijn zonder deze fantastische club met enthousiaste mensen? Uiteindelijk kunnen we natuurlijk organiseren wat we willen en een ‘berg’ aan deelnemers hebben maar zonder onze vrijwilligers zou Colsensation geen bestaansrecht hebben.
Mensen die vol overgave geheel kosteloos klaar staan om de organisatie en daarmee dus ook de deelnemers te ondersteunen.

Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend maar niets is minder waar. Iemand die mee reist naar Frankrijk en zijn eigen reis en verblijfkosten betaald, enkel en alleen om de deelnemers te ondersteunen zodat die zich kunnen concentreren op hun persoonlijke doel, die Mont Ventoux op. Ieder met zijn eigen verhaal, ieder met zijn eigen gedachte en met iedereen samen voor hetzelfde doel.

Je kunt het niet bedenken of er zijn vrijwilligers nodig voor het organiseren van dit mooie evenement. Of het nu is in de voorbereidingen voordat we met z’n allen afreizen naar Frankrijk of op het evenement zelf wanneer we daar eenmaal zijn.
Zo zijn er vrijwilligers die ons ondersteunen bij het gereed maken van alle deelnemerspakketten die we een week voor vertrek uitreiken aan alle deelnemers en vrijwilligers, meehelpen om schema’s op te stellen voor de indeling van de accommodatie, iedere bijeenkomst op beeld vastleggen, de deelnemers begeleiden in de touringcars die richting Frankrijk gaan. Maar ook het transporteren van alle middelen die we nodig hebben in Frankrijk, het ter plaatsen meehelpen om de tenten op te bouwen, de bar aan te sluiten en te bemannen, een medisch team vormen, de bussen klaarmaken om alle rustposten te bevoorraden, de pendeldiensten rijden, de rustposten gedurende de actiedag bezetten en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Het is dan ook geen toeval dat de vrijwilligers ‘heilig’ zijn voor de organisatie en deelnemers. En dat is ieder jaar weer te merken aan het fantastische applaus wat ze krijgen van alle deelnemers en organisatie. Ze zeggen wel eens dat een foto meer zegt dan 1000 woorden maar ik durf te zeggen dat een applaus zoals ieder jaar weer klinkt op onze feestavond meer zegt dan 1000 foto’s. We kunnen het samenvatten als een kippenvel-moment!

Lijkt jou het nu ook leuk om je voor Colsensation in te zetten als vrijwilliger? Kom eens langs op een van onze deelnemersbijeenkomsten of stuur een mail naar vrijwilligers@colsensation.nl. We geven je graag alle benodigde informatie.

We hebben echt nog best wat vrijwilligers nodig voor de komende editie, dus heb je een vriend, vriendin, broer, zus of wat dan ook. kom lekker samen en ervaar hoe het is om bij de Colsensation familie te horen. En dat gaat snel kunnen we uit ervaring zeggen. Een deelnemersbijeenkomst kan al genoeg zijn, als je al niet overtuigd ben blijf dan met de rest even wat drinken na afloop, praat over de ervaringen van anderen en voel je direct thuis.


Zonder vrijwilligers is er geen Colsensation,

daarom zijn we zo blij en trots op iedereen die zijn eigen steentje bijdraagt aan Colsensation!

Deel dit artikel