fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

Cijfers tellen niet maar zeggen veel

De inschrijvingen zijn gesloten en de organisatie draait op volle toeren om alle voorbereidingen te treffen om er weer een geweldige editie van te maken. Daar komen heel wat ‘cijfertjes’ bij kijken. Dat vinden we niet belangrijk maar het kan een goed beeld schetsen van de omvang van Colsensation 2017.

De accommodatie is enorm goed gevuld en we zijn er pas geleden nog geweest om de laatste details en optimalisaties goed door te spreken. We worden weer met open armen ontvangen in september en er zal alles aan worden gedaan om ons de volledige medewerking te verlenen.

Als het aan de cijfers ligt wordt het een groot succes, want wat gebeurd er allemaal rondom Colsensation?

Het meest belangrijk zijn natuurlijk de mensen die zich hebben ingeschreven als deelnemer, vrijwilliger of supporter. En uiteraard alle mensen die zo gul en goed bezig zijn hun donaties over te maken om zo een mooie bijdrage te leveren aan onze goede doelen. En zo komen we bij het eerste cijfer terecht, we zijn namelijk intussen de €100.000 ruim gepasseerd en liggen dus op koers om een serieuze poging te doen om het record te verbreken.

Met hoeveel we dat gaan doen is ook al duidelijk, we gaan namelijk met veel mensen naar Frankrijk en dat zal zeker gezellig worden.
Op dit moment hebben er zich 283 mensen ingeschreven als deelnemer. Daarvan gaan er 145 fietsen, 67 hardlopen en 71 wandelen.
Onder de deelnemers hebben zich maar liefst 17 teams ingeschreven.

Dit jaar zal de oudste deelnemer 76 jaar zijn en de jongste maar liefst 9.

Er gaan maar liefst 70 vrijwilligers mee die we zo hard nodig hebben, het aantal complimenten voor hun belangrijke en positieve bijdrage is niet eens in cijfers uit te drukken!

En al die deelnemers worden aangemoedigd door 47 supporters, die met hun bijdrage zorgen voor vele energy-boosts.
Dit zijn slechts de cijfers van de mensen die zich hebben geregistreerd via de organisatie, in werkelijkheid zullen er meer supporters aanwezig zijn.

Er zijn 321 arrangementen geboekt door mensen die op de accommodatie verblijven en mee eten en 37 van mensen die zelf hun accommodatie hebben geregeld en mee eten.
De verwachting is dan ook dat er vele consumpties geschonken zullen worden.. Hier durven we nog geen aantal aan te hangen want ze weten ons steeds weer te verbazen.

We zullen met 2 touringcars afreizen naar Aubignan en de rest van alle deelnemers zullen met eigen vervoer komen. Dat lijkt nu een laag cijfer maar als je na gaat dat een enkele reis Aubignan 1050 km is en we met totaal 400 personen gaan wil dat zeggen dat er heen en terug maar liefst 840.000 km wordt afgelegd. En dat allemaal om de geweldige ervaring van Colsensation te mogen meemaken.

De cijfers beloven veel goeds, net als de mooie reacties en deelnemersacties die we over zal zien.
Wij gaan net als alle deelnemers, vrijwilligers en supporters door met de voorbereidingen en wensen daar iedereen heel veel succes bij!!!

Deel dit artikel