Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
16 September 2022

Geef kleur aan jouw goede doel !

Actie
2022-04-27

Bekijk alle acties
Een actie van: Team: MontVenToppers
Aangemaakt door: Pierre Wiericx
Team bekijken
Actie beschrijving:

Ons clubke MontVenToppers is ooit ontstaan uit 4 vrienden die als team deelnamen aan ColSensation om zo de strijd tegen kanker te steunen. Zij gaven hun team toen onze huidige naam.

Sinds 2012 is het clubje van 4 gegroeid naar een officiële vereniging met bijna 80 leden en al lang niet meer alleen fietsers. Als je gezellig bent en het hart op de goede plek hebt, dan pas je ongetwijfeld naadloos in ons clubke gezellige mensen.

ColSensation en de strijd tegen kanker zijn we altijd trouw gebleven. Jaarlijks klimmen, wandelen of rennen dan ook een aantal MontVenToppers steevast één of meerdere keren naar de top van de Ventoux en altijd nemen we dierbare mensen mee in onze rugzak of op de bagagedrager.

Sinds 2017 toen onze Bart en Tijn de diagnose stofwisselingsziekte kregen en hun toekomst meer dan zorgelijk werd, proberen wij het gezin te steunen waar we maar kunnen en zetten we ons ook in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen stofwisselingsziekten.
Er word nog bijna geen onderzoek naar stofwisselingsziekten gedaan, terwijl elk jaar meer kinderen (800 per jaar) die diagnose krijgen dan kinderen (520 per jaar) die de minstens even erge boodschap krijgen dat zij kinderkanker hebben. Ook zijn hun overlevingskansen veel kleiner: De helft van de kinderen met een stofwisselingsziekte overlijdt voor hun 18e levensjaar, van kinderen met kinderkanker kunnen we gelukkig inmiddels 75% genezen. Ook voor stofwisselingsziekten moet meer aandacht komen en dus hebben wij dit jaar deze beide doelen bijeengebracht in onze actie: Geef kleur aan jouw goede doel!

Je kunt bij ons voor 5 euro een uniek en heul mooi doosje kleurpotloden kopen, waar ook nog eens een kleine kleurplaat in zit. Jouw 5 euro gaat voor de helft naar ColSensation om de strijd tegen kanker te steunen en voor de helft naar Stichting Stofwisselkracht die onderzoek naar stofwisselingsziekten steunen.

Je kunt de doosjes vanaf Koningsdag 27 april 2022 op verschillende manieren bestellen:

• Via de websites van de MontVenToppers of Bart en Tijn
   https://www.montventoppers.nl         of         https://www.bartentijn.nl

• Via de Facebookpagina of -Messenger van de MontVenToppers
   
https://www.facebook.com/montventoppers

• Met een WhatsApp of bericht aan 06-39753179

Je mag uiteraard zoveel doosjes afnemen als je wilt  


Geef in je bericht aan ons duidelijk aan:

• hoeveel doosjes je wilt hebben
• je volledige adresgegevens
• of het deel van jouw donatie naar ColSensation op een deelnemer
  of team gestort moet worden (Deelnemersnummer of Teamnaam)

Na je bestelling ontvang je van ons een bevestigingsmail met een betaal-link. Als je betaling binnen is zorgen wij dat de doosjes jouw kant op komen en de donaties worden naar ColSensation en Stofwisselkracht gestort. Binnen een straal van 15 kilometer rond Roosendaal bezorgen we ze thuis. Verder dan 15 kilometer overleggen we over de verzend- of bezorgkosten. 

Lees meer