fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

De logistieke trein begint steeds sneller te rijden…

Zoals je hebt kunt lezen hebben wij tijdens onze trip in Frankrijk, ook voor het logistieke deel van de organisatie goede en betere afspraken gemaakt. Ik heb de top van de Mont Ventoux weer in het zonnetje zien stralen, en het begint nu nog harder te kriebelen. En die rit achter op de zegekar….. die heb ik netjes afgeslagen. Het was te fris daar achter op die kar!

Zoals aangekondigd begint de logistieke trein steeds sneller te rijden. Dit jaar hebben we binnen de organisatie voor Logistiek een sterk en groter team, te weten: Jeroen (hij gaat dit jaar voor t laatst mee), Stefan en ik (Maartje). Dit houdt in dat we nog beter beslagen ten ijs kunnen komen. De taken zijn verdeeld, zodat eenieder nu ook wat meer tijd heeft om zaken te regelen. De inventarisatie van ColSensation “voorraad” is ook weer gebeurd. Dit wordt ieder jaar gedaan, om te zien welke zaken er eventueel toe zijn aan vervanging en of aangeschaft dienen te worden.

Het busvervoer is ondertussen ook weer vastgelegd, wij hebben wat offertes uitgezet en heeft er dit jaar toe geleid dat we met een nieuwe busmaatschappij in zee zijn gegaan. De Wielerbus.nl, zij hebben veel ervaring met busreizen inclusief fietsaanhanger naar de Mont Ventoux. Dus ook dat komt zeker weer goed!

Ook de eerste afspraken met betrekking tot de tent en bar met Pim Knappers van B&P Verhuur en met Jos & Marelle van Fons Dekkers Catering Services zijn ook weer afspraken gemaakt over de catering.

Kortom we zijn al een eindje op weg, maar……
We hebben nog wel een probleem! We komen motards te kort dit jaar op onze actiedag. Ook wij zijn als organisatie hard op zoek naar minimaal 2 motards. Daarom via deze weg de vraag: Ken je iemand die voor de ColSensation tijd vrij wil maken om tijdens de actiedag, er mede voor te zorgen dat iedereen veilig op de Mont Ventoux zijn tocht naar boven kan volbrengen. Laat het ons weten. Stuur dan aub een mail naar logistiek@colsensation.nl.

Ik wens alle deelnemers heel veel succes met de voorbereidingen, met veel veilige kilometers!

Maartje de Feijter – Team Logistiek

Deel dit artikel