fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Doneer aan een team
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan ColSensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
20 September 2024

12 april | Col Café

Op 12 april vindt het tweede Col Café plaats van 2023! Het Col Café vindt plaats bij Chagall Roosendaal en begint om 20.00 uur.

Tijdens het Col Café delen we belangrijke informatie over het evenement. Daarnaast zal er tijdens dit Col Café een passet aanwezig zijn van het deelnemersshirt!

Naast de gebruikelijke laatste updates over het evenement komen tijdens dit Col Café ook Matthijs Monnikhof en Jan-Jaap Mellema aan het woord. 

Matthijs is PHD-student (promovendus) aan het UMC en vertelt ons alles over het onderzoek dat ColSensation ondersteund: kan immunotherapie toegepast worden bij behandeling van medulloblastoom bij kinderen? Dit onderzoekt wordt uitgevoerd in de Bachelor ResearchHub. Een plek waar studenten al vroeg in hun opleiding de kans krijgen onderzoek te doen.

Jan-Jaap is PHD-student (promovendus) bij het Nederlands Kankerinstituut. Hij zit hier in de groep van Michiel van der Heijden. Onderzoeker voor het onderzoek “Blaasparend behandelen van blaaskanker met immunotherapie. Jan-Jaap zal ons een toelichting geven op dit onderzoek, wat gedurende de looptijd volledig ondersteund wordt door ColSensation.

Pitch je deelnemersactie

Uiteraard is het ook dit ColCafé weer mogelijk om jouw deelnemersactie toe te lichten!
De “spelregels” zijn simpel 😉

Deel dit artikel